Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Diensten
Thuis Productenmilieu testkamers

Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest

Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu

Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest

China Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest leverancier
Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest leverancier Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest leverancier Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest leverancier Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest leverancier

Grote Afbeelding :  Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: HAIDA
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Hd-f801-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Elke die reeks met harsvezel en pp-film wordt beschermd, dan gezet in Sterk houten geval met verrich
Levertijd: 20 dagen na bestelling bevestigd
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 reeksen per Maand Haida
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Binnenvolume: (1.0±0.02) m ³ De Waaier van de testtemperatuur: (10-40) ℃, nauwkeurigheid: ±0.5℃, Regelbare Resolutie 0.1℃,
de regelbare waaier van de testvochtigheid: (30-80) %, nauwkeurigheid: ±3%, Regelbare Resolutie 0.1%, Luchtuitwisseling: (0.1-2) m/s, nauwkeurigheid: regelbare ±0.05 m/s,
Lawaai: Minder dan 60db Uit afmeting (W*D*H): 1630 x 1200 x 1850mm

Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest
 
Machineinleiding:
Het wordt gebruikt om formaldehydeemissie van divers paneel op basis van hout, samengestelde houten bevloering, tapijt, tapijt opvullende, en andere te testen binnenhuisarchitectuurmaterialen, ook andere bouwmaterialen onder constante temperatuurvochtigheid.
 
Uitvoerende norm:
GB18580-2001
GB18584-2001
GB18587-2001
GB17657-2013
ASTM D6007-02
 
Het werk principe:
Het de temperatuur, de relatieve vochtigheid, de luchtsnelheid en tarief van de luchtverplaatsing van de steekproef met 1 vierkante meteroppervlakte worden gecontroleerd in de klimaatdoos met een bepaalde waarde. Het formaldehyde wordt vrijgegeven van de steekproef en met de lucht in de doos gemengd. De lucht in de doos wordt regelmatig gehaald. De gehaalde lucht wordt door de absorptiefles overgegaan die gedistilleerd water bevatten, en al formaldehyde in de lucht wordt opgelost in het water. Bepaal de hoeveelheid formaldehyde in de absorptieoplossing en het gehaalde volume van lucht, dat in milligrammen per kubieke meter (mg/m) wordt uitgedrukt, berekent de hoeveelheid formaldehyde per kubieke meter van lucht. De bemonstering is periodiek tot de formaldehydeconcentratie in de testkamer een evenwicht bereikt.
Eigenschappen:

  1. Wordt de doos binnenkamer gemaakt van roestvrij staal, is de oppervlakte vlot en geen condensatie, adsorptieformaldehyde, waarborgt de nauwkeurigheid. De thermostaatdoos wordt gemaakt van hard schuimend materiaal. De deur wordt verzegeld met siliconerubber, en het is goede thermische isolatieprestaties en het verzegelen prestaties. De doos is uitgerust met gedwongen - luchtcirculatieapparaat (het is vorm de het doorgeven luchtstroom), om het verenigbare temperatuur en vochtigheidssaldo van de belangrijkste structuur in het kabinet te verzekeren: De binnentank is een de testtank van het spiegelroestvrije staal., buiten voor efficiënt isolatieomhulsel, compact, schoon, energie - besparing, niet alleen vermindert het energieverbruik en verminderen de tijd van het saldo van het materiaal.
  2. Het gebruiken van een 7 duimtouch screen als de dialooginterface van het personeels werkende materiaal, intuïtief en geschikt. Rechtstreeks aan opstelling en toon de temperatuur in het kabinet, relatieve vochtigheid, temperatuurcompensatie, compensatie, de afwijking van het dauwpunt, de temperatuurafwijking van het dauwpunt, keurt ingevoerde sensoren goed, en kan krommetekening automatisch registreren en controleren. De speciale software van de controleconfiguratie, de totstandbrenging van systeemcontrole, programma die, dynamische gegevens toont en historische gegevensplayback, foutenopname, alarmmontages, en andere functies plaatsen.
  3. Het keurt industriële module goed en het ingevoerde programmeerbare controlemechanisme, de goede verrichtingsstabiliteit en de betrouwbaarheid, het kunnen de probleemloze verrichting lange tijd verzekeren en de levensduur van materiaal verbeteren, ook drukkend de verrichtingskosten van het materiaal. En analyse zelf - controleer en veroorzaak functies. Het is geschikt voor gebruikers die de lopende situatie van materiaal begrijpen, is het onderhoud eenvoudig en geschikt.
  4. Het controleprogramma en de verrichtingsinterface zijn met het relevante ontwerp van de test standaardoptimalisering en simplely de geschikte verrichting in overeenstemming.
  5. Het veranderde het bestaande vergelden bevochtigt de mist, wordt de methode van het dauwpunt gebruikt om te bevochtigen, de verandering van de omhulselvochtigheid aanbrengen regelmatig, dus zeer de nauwkeurigheid van vochtigheidscontrole verbeteren.
  6. Het keurde de ingevoerde weerstand van het filmplatina als temperatuursensor goed, hoge precisie, stabiele prestaties.
  7. Met geavanceerde technologie in de warmtewisselaar en de hoge thermische efficiency, verminder de temperatuurgradiënt.
  8. De compressor, zoals temperatuur en vochtigheidssensor, controlemechanisme, relaisapparaat etc., deze vervangstukken keurde ingevoerde componenten goed.
  9. Beschermingsapparaat: het klimaat, watertank heeft de bescherming van het het puntalarm van de hoge en lage temperatuurdauw met de hoge en lage beschermende maatregelen van het waterspiegelalarm.
  10. De integratie van de gehele machinestructuur is compact; De installatie, zuiveren en het gebruik zijn zeer eenvoudig.

Standaardparameters:

Voeding220V, 50Hz
Omgevingstemperatuur15-35℃
Omringende vochtigheid5% -- 95%RH
Volume(1.0±0.02) m3
De temperatuur in de testkamer Het kan in de waaier van (10-40) ℃, met de precisie van ±0.5℃ en de regelbare resolutie van 0.1℃ worden aangepast, onophoudelijk
Regelbare waaier van relatieve vochtigheid in de doos(30-80) %, nauwkeurigheid ±3%, resolutie 0.1%, ononderbroken regelbaar
Het tarief van de luchtstroom in de doos(0,1 -- 2) m/s, de precisie is regelbare ±0.05 m/s, onophoudelijk
Het tarief van de luchtverplaatsing(0,5 -- 2) m3/h, nauwkeurigheid is ±5%, onophoudelijk regelbaar
Het verzegelenwanneer er 1000Pa-overdruk is, is de gaslekkage minder dan 10-3×1m3/min, en het verschil van de gasstroom tussen inham en afzet is minder dan 1%
Achtergrondconcentratie in de testkamerformaldehyde ≤0.006mg/m3
Isolatiede de muur en deur van de klimaatdoos efficiënte thermische isolatie moeten zouden hebben,
Lawaaide lawaaiwaarde van de klimaatdoos is neen meer dan 60dB
Ononderbroken werktijdde ononderbroken werktijd van klimaatdoos zal niet minder dan 28 dagen zijn
Materialende binnendoos van de klimaatdoos wordt gemaakt van inert materiaal, is de binnenoppervlakte van de muur vlot, wordt de roestvrij staalplaat, geen formaldehyde geproduceerd of geabsorbeerd
Controlemateriaalhet scherm van de aanrakingscontrole wordt gebruikt als dialooginterface voor personeel om het materiaal in werking te stellen, dat direct kan plaatsen en digitale vertoningsvakje temperatuur, relatieve vochtigheid, luchtwisselkoers, de waarde van de luchtsnelheid, de originele ingevoerde sensor, en de controlekromme, de vertoning van stroomgegevens automatisch registreren en kan trekken.
Controleparametersde controle toont de temperatuur en de vochtigheid in de de cabine, de luchtlevering en het uitlaatvolume, het schakelen tijd en de werktijd, en de gegevens kunnen worden overgebracht en worden opgeslagen
Koelingssysteemoriginele ingevoerde koelingscompressor (aspala)
De methode van de vochtigheidscontrolede methode van de de vochtigheidscontrole van het dauwpunt wordt goedgekeurd om de relatieve vochtigheid van de werkende cabine te controleren. De vochtigheid is stabiel en de schommelingswaaier is minder dan 3%. Relatieve vochtigheid
Afmetingen1200*1650*1850mm
Het apparaat van de gasbemonstering2.1
De extractiesnelheid van monstertrekker(0,25 -- 2.5) L/min., en de aanpassingsnauwkeurigheid zijn ±5%
Bemonsteringstijdom het even welke het plaatsen binnen 99 uren
Configuratiebemonsteringsbuis, absorptiefles, de pomp van de gasbemonstering, de meter van de gasstroom, enz.

 
Formaldehyde Testende Kamer/de Kamer Hoge Nauwkeurigheid van de Klimaattest
 
Configuratielijst:
1.Standard: computer, bemonsteringsbuis, absorptiefles, gasmonstertrekker;
2.Optional: spectrofotometer, water - bad, geneesmiddel, glasapparaten, standaardoplossing, Saldo.

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: salesmanager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)