Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Diensten
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Thuis

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Haida
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-7000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Haida die in 2004 in Dongguan-Stad wordt gevestigd, waar „Silicon Valley“ van wereld verwerkende industrie is. Het is een verklaarde nationale high-tech onderneming belast met ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, kaliberbepaling en naverkoop de dienst van testmateriaal, zoals het paper&packaging van testmateriaal, het materiaal van de Meubilairtest, het materiële materiaal van de werktuigkundigentest, optisch metingsmateriaal, milieubetrouwbaarheid het testen materiaal enz. Met de blijvende inspanningen van al personeel, bezat Haida 4 fabrieken met totale 60.000 vierkante meters, van Zuid- 15 filialendekking China, Noord-China, Oost-China, Centraal China en Noordwestenchina, ook meer dan 20 de plaatsendekking overzee van de naverkoopdienst Zuidoost-Azië, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten met meer dan 28.000 klanten.

 

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

haidafabriek

Haida omvat het hoofd bedrijfswerkingsgebied materiaalproductie, niet genormaliseerde materiaalaanpassing, software-ontwikkeling, meting en de onderhouds raadplegende diensten. Het bedrijf heeft ISO9000-certificatie en veelvoudige certificatie door internationaal beroemde testende organisaties zoals BV, SGS, TUV overgegaan, en zijn producten voldoen aan GB, ISO, ASTM, EN, JIS, TAPPI, ISTA, DIN, BS en andere binnenlandse en buitenlandse normen. Ondertussen, investeerde een hoop onderzoek en ontwikkelingsfondsen het productconcept de reserve van R&D aanhangen, van de verkoop en van producten om bij het front van de industrie te lopen. Bovendien nam Haida aan het samenstellen uit de normen van de meubilairtest deel en bepaalde CY/T229-2020-algemeen de industrienormen met de Nationale kwaliteitscontrole, ontwikkelde gezamenlijk het materiaal van de de industrietest met het Nationale Document Productencentrum en Dongguan-Kwaliteit het Testen het Meubilairlaboratorium, mede-gebouwd het betrouwbaarheidslaboratorium met vele bekende ondernemingen, en gezamenlijk gebouwd de gevaarlijke artikelen die laboratorium met het Centrum van de de Douanetechnologie van Guangdong Huangpu verpakken.

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Haida hangt de visie aan van „om de Testend Materiaalonderneming Van wereldklasse“ te zijn en hecht belang aan van het platformbouw en talent reserves. Hebbend werknemer 630 wat 150 technici en meer dan 300 vrijgezellen, 5 Meesters, en 3 Doctoraten bevatten. Haida heeft 2 nationale uitvindingsoctrooien en meer dan 100 gebruiksmodeloctrooien, tegelijkertijd gewonnen, 5 industrie-universitair-onderzoek samenwerkingsbasissen met universiteiten en onderzoekinstituten vastgelegd en uitnodigde meer dan 20 doctorale supervisors als adviseurs.

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Bedrijfsprofiel 3

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Bedrijfsprofiel 4

 

 

Zich verheugt op de toekomst, zal Haida de opdracht van „levert het beste het testen materiaal aan onze klanten“ en aanhangt de kernwaarden van „Creatief, Efficiency, Overerving, Hartstocht en Persistentie“ vervullen. Nemend een groene, low-carbon, en milieuvriendelijke duurzame ontwikkelingsweg, zal Haida onophoudelijk de productstructuur optimaliseren om de transformatie en de verbetering van de onderneming zelf te realiseren. Het is de eeuwige achtervolging van Haida-mensen om Haida in een uitvoerige leverancier van het testen materiaal met geavanceerde technologie, uitstekende kwaliteit, de dienst van uitstekende kwaliteit, en win-win samenwerking te bouwen!

 

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Bedrijfsprofiel 5

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. Kelly

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)