Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Diensten
Thuis

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

China Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
China Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

1 2 3 4 5 6
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
HAIDA-Tentoonstelling HAIDA-Laboratoriumzaal Het pakhuis van het Haidaproduct internationale commerciële afdeling Haidafabriek Haida Company

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KEJIAN
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

Haida International Equipment Co, Ltd opgerichte in2004, wordt gevestigd in Dongguan-stad, de Provincie van Guangdong, China, dat meer dan 16 jaar ervarings voor Testmateriaal heeft. Haida is professioneel bezig geweest met productie en verkoop van diverse soorten het testen materiaal. De hoofdreeksen omvatten Document & Pakkettestmachines (P&P), Universele Testmachines (UTM), Schuim & Meubilair & Optische Testmachines (FFO) en de Versnelde Kamer van de Milieutest (AES). In 2007, voegde Haida met Mechanisch Elektrisch HK Ltd samen en introduceerde Hogere Technicus Director van HK aan opstelling ons eigen R&D-Centrum. Na verscheidene jareninspanning, verkreeg Haida certificaat van nieuwe high-tech onderneming in 2016 en begon onze industrie in nieuwe richting te leiden.

 

Haida International Equipment Co, Ltd opdracht is levert het beste het testen materiaal aan onze klanten. Technisch, heeft Haida 4 belangrijke onafhankelijke systemen van R&D, Productie, Marketing & Verkoop, Meting & Kaliberbepaling; 4 basissen van productie en onderzoek; 10 doctoraatsupervisors als adviseurs; meer dan 10 punten van hoog-techproducts-Hoogte; meer dan 50 punten van product patentsand meer dan 300 personeelsleden. De Haidaproducten voldoen aan internationale normen (ISO, JIS, ASTM, EN…) en wijd gebruikt op fieldoffabrieken, Onderzoekinstituten, Kwaliteitscontroleinstituten, Universiteiten, enz. Voor de dienst, hebben wij takken in Guangdong, Jiangsu, Fujian, Jiangxi, Chongqing, Hunan, Guangxi, Tianjin, Shandong in China en 7 agenten van India, Maleisië & Singapore, Pakistan, Thailand, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Vietnam, Bengalen over de wereld om de professionele en geschikte dienst te verlenen.

 

Haida International Equipment Co, Ltd visie moet het het testen materiaal zijn van wereldklasse enterpriseand aanhangt de waarden van Creatief, Efficiency, Overerving, Hartstocht, Persistentie. Gebaseerd op milieubescherming concept, optimaliseert Haida onophoudelijk productstructuur om onze eigen transformatie en bevordering te bereiken om nieuwe veranderingen in markten aan te passen.

 

Haida International Equipment Co, Ltd verheugt zich op samenwerking met klant over de hele wereld.

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Mak

Tel.: 13662707979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)