Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Diensten
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Thuis

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Fabrieksreis

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Technische Seminaries
Afgewerkt productkwaliteitscontrole
De de Materiële Productie en Verwerking van productdelen
Kwaliteitscontrole
De Materiële Kwaliteitscontrole van productdelen
Haida Factory
Haida Lab
Haida workingshop

Technische Seminaries

Elke technologie, elk product, wij na herhaalde besprekingen, zijn om aan de testnormen te voldoen terwijl het nastreven van de productie van het meest geschikt voor uw vereisten van de laboratoriumtest van het product.

Afgewerkt productkwaliteitscontrole

De kwaliteitscontrole en de technische controle zouden moeten worden uitgevoerd alvorens het product aan de klant wordt overhandigd. Elk die stuk van materiaal aan de klant wordt voorgelegd wordt getest.

De de Materiële Productie en Verwerking van productdelen

Wij veroorzaken de delen van het instrument door ons, en streven ernaar om het maximumaanpassingsvermogen tussen het materiaal en de delen te bereiken, om de vereiste of ontbrekende delen snel aan te passen.

Kwaliteitscontrole

Stel instrumenten voor het standaard testen in werking.

De Materiële Kwaliteitscontrole van productdelen

Wij voeren kwaliteitscontrole op zowel de delen door ons worden veroorzaakt als de gekochte die delen uit.

Haida Factory

Haida heeft 4 belangrijke onafhankelijke systemen van R&D, Productie, Marketing & Verkoop, Meting & Kaliberbepaling; 4 basissen van productie en onderzoek; 10 doctoraatsupervisors als adviseurs; oven 10 punten van High-tech producten; meer dan 50 punten van productoctrooien en 300 personeelsleden.

Haida Lab

Praktijk de ware kennis, onze producten door de klanteninspectie.

Haida workingshop

Haida heeft op tijd voldoende inventaris, levering tijdens de levertijd.

1 2 3
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
CE
ISO
CE

CE

ISO

CE

 • lopende band

  Haida International Equipment Co. , Ltd

   

  Haida is professioneel bezig geweest met productie en verkoop van diverse soorten het testen materiaal. De hoofdreeksen omvatten Document & Pakkettestmachines (P&P), Universele Testmachines (UTM), Schuim & Meubilair & Optische Testmachines (FFO) en de Versnelde Kamer van de Milieutest (AES). In 2007, voegde Haida met Mechanisch Elektrisch HK Ltd samen en introduceerde Hogere Technicus Director van HK aan opstelling ons eigen R&D-Centrum.

   

  Onze opdracht is levert het beste het testen materiaal aan onze klanten. Technisch, heeft Haida 4 belangrijke independentsystems van R&D, Productie, Marketing&Sales, Measurement&Calibration; 4 basissen van productie en onderzoek; 10 doctoraatsupervisors als adviseurs; meer dan 10 punten van High-tech producten; meer dan 50 punten van productoctrooien en meer dan 300 personeelsleden.

   

  bedrijfsinformatie

   

 • OEM / ODM

  Haida International Equipment Co. , Ltd:

   

  De Haidaproducten worden wijd gebruikt in document producten, verpakking, inktdruk, plakband, zakken, schoeisel, leerproducten, milieu, speelgoed, babyproducten, hardware, elektronische producten, plastic producten, rubberproducten en andere industrieën, en zijn van toepassing op alle wetenschappelijke onderzoekseenheden, kwaliteitscontroleinstellingen en academische gebieden. Onze producten voldoen aan UL, ASTM, JIS, GB, ZO, TAPPI, EN, DIN, BS en andere binnenlandse en internationale normen.

   

  Dongguan Haida Equipment Co.,LTD fabriek productielijn 0

 • R & D

  R&D-Profiel

  R&D (ISO-9001:2000; ISO-9001:2008; Qs-9000; ISO-14001:2004; CE, SGS, SMC, CMC, CPA, CE, CMA, IMC)

   

  Dongguan Haida Equipment Co.,LTD fabriek productielijn 0Dongguan Haida Equipment Co.,LTD fabriek productielijn 1Dongguan Haida Equipment Co.,LTD fabriek productielijn 2

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. Kelly

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)