Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Diensten
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Thuis ProductenPakket het Testen Materiaal

PLC Controlecompressie het Testen Machine, het Pakket van ASTM D6055 het Testen Materiaal

CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
CHINA Dongguan Haida Equipment Co.,LTD certificaten
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu

PLC Controlecompressie het Testen Machine, het Pakket van ASTM D6055 het Testen Materiaal

PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment
PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment PLC Control Compression Testing Machine , ASTM D6055 Package Testing Equipment

Grote Afbeelding :  PLC Controlecompressie het Testen Machine, het Pakket van ASTM D6055 het Testen Materiaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: HAIDA
Certificering: ISO 9001:2000; ISO 9001:2008; QS-9000; ISO 14001:2004; CE, , SMC, CMC, CPA, CE,CMA,IMC
Modelnummer: Hd-A534
Power: elektrisch
Poort: Shenzhen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Elke reeks die met harsvezel en pp-film wordt beschermd, dan gezet in Sterk houten geval met de verr
Levertijd: 20 dagen na bestelling bevestigd
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, in contant geld, borg
Levering vermogen: 300 reeksen per Maand Haida
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Verpakkende het Testen Instrumenten Macht: Elektronisch
Ontwerpcriteria: ASTM D6055 Maximumtestgewicht: 500KG
Resolutie: 1/100,000 Het opheffen snelheid: 50300mm/min, plaatsen vaste snelheid
Hoog licht:

verpakkende het testen instrumenten

,

het verpakkende materiaal van de dalingstest

PLC Controlecompressie het Testen Machine, het Pakket van ASTM D6055 het Testen Materiaal

 

 

Specificaties

 

De Testmachine van de pakketklem 
1.Package-klem het testen machine 
2. tot ASTM D6055 
3.PLC controle 
 

De parameters

Ontwerpnorm ASTM D642, ASTM D6055, Amerikaan SCHROEIT ondernemingsnorm
Steekproefvorm het pakket van het parallellepipedumvervoer
Maximumtestgewicht 500KG
Het vastklemmen druk 400-3000Lb (de regelbare) druk kan op de overeenkomstige oppervlakte volgens het vervoersdiagram op de teststeekproef worden toegepast
Triplexgrootte H48in * D48in
Het vastklemmen de aanpassing van de plaathoogte 01000mm
Het opheffen snelheid 50300mm/min, plaatsen vaste snelheid
Uitspreidende plaatbreedte 2002000mm
Afmetingen 2000 * 2800 * 2350mm
Sensornauwkeurigheid 1/100000
Metingsnauwkeurigheid 1%
Het vastklemmen verplaatsingsnauwkeurigheid ± 0.5MM
Machtscontrolemechanisme Uitbarsting van de de machtswaarde van de touch screen de Chinese vertoning maximum
Splintervereisten Twee grijpende platen zijn 2000lb parallel en vlak zonder misvorming onder arbeidsvoorwaarden, de verticale staat tussen de splinter en de vloer, de dikte van de splinter is ≥15mm, kan de splinter de actie en de cyclus realiseren van het vastklemmen, het openen, het toenemen, en het verminderen van cyclus
Automatische eindewijze plaats het bovenleer en de ondergrenzen aan einde
Transmissiewijze de servomotor controleert het vastklemmen kracht, en AC de stijging van motorcontroles en valt
Beschermingsapparaat lekkagebescherming, het apparaat van de reisgrens
Het werk voltage AC 220V/50HZ

 

Veiligheidsbescherming

 

Overbelastingsbescherming, overvoltagebescherming & het beperkte apparaat van de positiebescherming  

 

De Testmethode van de klemcompressie van Grote Producten

 1.Before het plaatsen van het verpakte product tussen drukcilinders, verifieert dat de klemkracht gebruikend de klemindicator. De indicator zou tussen de assen van de punten van de drukcilinderverbinding ongeveer 1/2 manier moeten worden geplaatst omhoog de drukcilinders.

 2. telkens als het product wordt vastgeklemd, zou de kracht voor een minimum van 15 seconden moeten worden toegepast en 1 minuut niet overschrijden.

 3. Pas de klemkracht op de steekproef met de drukcilinders toe die op de vloer en de voorrand van de drukcilinders rusten gelijk met de voorzijde van het pakket (zie gelijke drukcilinderfoto 4). Als het pakket voor de klemmen om gelijk te groot is te zijn om op rand (d.w.z., grote ijskast, tractor enz.) uit te zien, klem zo dicht aan de rand vast mogelijk.

 4. Klem het product vast een totaal van 10 keer in de gelijke richtlijn.

 5. Pas de klemkracht op het verpakte product met de drukcilinders in een 6×6-duim (15.2x15.2cm) gecompenseerde positie (toe zie fig. 5). Zowel worden de horizontale als verticale offsetdimensies gemeten bij de voorbodemhoek van de drukcilinder. Als het pakket voor de klem dat 6 duim van de voorrand (d.w.z., grote ijskast, tractor enz.) moet worden geplaatst te groot is, klem zo dicht in deze positie vast mogelijk.

    1)Uitzondering nummer 1: voor grote producten met een duidelijke, zichtbare externe steunbalk (zie fig. 6), compensatieklem wordt het testen niet uitgevoerd als het product zich niet voorbij enig deel van de steunbalk uitbreidt en er één of andere grafische vorm van behandeling is of nota neemt van die om slechts van de steunbalk wijst op vast te klemmen. Als er geen grafisch of niet wijzend op dit zijn of er één of ander overhangend gedeelte voorbij de steunbalk is, dan wordt het volledige protocol van de klemtest geleid.

    2) Uitzondering nummer 2: Als de producthoogte, wanneer geplaatst in zijn normale het verschepen richtlijn, ≤ 12 duim is, het gecompenseerde wordt testen van 6 x6 duim niet uitgevoerd.

 6. Klem het product vast een totaal van 10 keer met de klem in de 6 x6-duimcompensatie plaatst.

 7. Herhaal stap 5.2.5 behalve met een 2 x6-de klempositie van de duimcompensatie. De 2 x6-duimcompensatie is gelijkaardig aan de 6 x6-duimcompensatie behalve de drukcilinders is georiënteerd dusdanig dat zij 2 duim van de vloer en 6 duim terug van de voorrand van het pakket zijn. Als het pakket voor de klemmen die 2 duim van de voorrand (d.w.z., grote ijskast, tractor enz.) moeten worden geplaatst te groot is, klem zo dicht in deze positie vast mogelijk.

 8. Herhaal en compenseer gelijk het vastklemmen op alle overkanten van het product die in de behandelende grafiek aanvaardbaar voor klem behandeling vermeld zijn.

Volgens oordeelsnormen, als er zijn ontbrak één punt de test, dan bracht het „Testmislukking Behandelingsblad naar voren

 

Parameters:

 

Het vastklemmen kracht:

50-3000kg

Grootte van de vastklemmende raad:

1200 door 1200mm

Maximum het vastklemmen ruimte:

1200 door 1200 door 1200mm

Minimum het vastklemmen ruimte:

400 door 1200 door 1200mm

Het vastklemmen snelheid:

5-50mm/min

Omhoog-versla ruimte:

100600mm, regelbaar, kan worden aangepast

Afmeting: 3

810 tegen 1900 door 2100

Gewicht:

800kg

Macht:

380v/ 50Hz

Controlesysteem:

PLC geprogrammeerde controle

  

De Testmethode van de klemcompressie van Kleine Producten

Vóór klem het testen, verifieer dat de klem voor het gebruiken van de indicator van de klemkracht. De indicator zou tussen de assen van de punten van de drukcilinderverbinding ongeveer 1/2 manier moeten worden geplaatst omhoog de drukcilinders.

 Tijdens klemcompressie het testen van kleine producten, zullen 4 steekproeven worden gebruikt zoals hieronder geschetst.

 1. Als, wanneer georiënteerd voor klem die (gebaseerd op de behandelende grafiek) testen de kantenloodlijn aan de drukcilinders van één enkele steekproef ≤ 24“ (61cm), dan steekproef 4 in een“ zij aan zij“ oritentation zou moeten worden geplaatst zoals die aan fig. 1 wordt getoond (met 2 steekproeven op de bodem en 2 op de bovenkant)

 2.  Als, wanneer georiënteerd voor klem die kanten testen de loodlijn aan de drukcilinders van één enkele steekproef >24“ (61cm) is, dan zouden de 4 steekproeven in een hoogste-onderste richtlijn moeten worden geplaatst zoals getoond fig. 2. Als, wanneer geplaatste hoge 4, om het even welke steekproeven volledig boven de bovenkant van de drukcilinders zijn, die steekproef uit het vastklemmen in deze slechts richtlijn kan worden verwijderd (fig. 3 toont 3 die MHC klaar voor klem het testen met de 4de steekproef uit het testen in deze richtlijn wordt verwijderd)

 3 telkens als de steekproeven worden vastgeklemd, zou de kracht voor een minimum van 15 seconden moeten worden toegepast en 1 minuut niet overschrijden.

 4. Pas de klemkracht op de steekproeven met de drukcilinders die op de vloer rusten en de steekproeven toe gelijk met de voorrand van de drukcilinders (zie fig2). Als de steekproeven voor de klemmen om gelijk te groot zijn te zijn om op rand uit te zien, klem zo dicht aan de rand vast mogelijk.

 5.Clamp het product een totaal van 10times met de klemmen in de gelijke richtlijn.

 6. Pas de klemkracht op het verpakte product met de drukcilinders in een 2×2-positie van de duimcompensatie (toe zie fig. 3). Zowel worden de horizontale als verticale offsetdimensies gemeten bij de voorbodemhoek van de drukcilinder. Als het pakket voor de klemmen die 2 duim van de voorrand moeten worden geplaatst te groot is, klem zo dicht in deze positie vast mogelijk.

 7. Klem het product vast een totaal van 10 keer met de klemmen in de compensatie plaatst.

 8. Herhaal de gecompenseerde vloed en 2x2-duim het kamperen op alle overkanten van het product die in de behandelende grafiek aanvaardbaar voor klem behandeling worden geïdentificeerd. Gelieve te nemen, van afhankelijk van de doosmeetkunde nota, kunt u zowel als hoogste-onderste richtlijn tijdens klem het testen zij aan zij gebruiken.

 

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Kelly

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)