Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Diensten
Thuis ProductenPakket het Testen Materiaal

PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine

Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu

PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine

China PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine leverancier
PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine leverancier PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine leverancier PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine leverancier PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine leverancier

Grote Afbeelding :  PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangdong, China (vasteland)
Merknaam: HAIDA
Certificering: ISO 9001:2000; ISO 9001:2008; QS-9000; ISO 14001:2004; CE, , SMC, CMC, CPA, CE,CMA,IMC
Modelnummer: Hd-A535

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Elke reeks die met harsvezel en pp-film wordt beschermd, dan gezet in Sterk houten geval met de verr
Levertijd: 20 dagen na bestelling bevestigd
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, in contant geld, borg
Levering vermogen: 300 reeksen per Maand Haida
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Max. Kracht:: 400~3000Lb Ladingscel:: 4 ladingscel voor hoogste nauwkeurigheid
Motor:: Van de de servomotorw gelijkstroom veranderlijke snelheid van Panasonic de aandrijvingssysteem, high Testsnelheid:: 0.25-2.5mm/sec die (ISTA 6 overeenstemmen - SAMS-CLUB)
Omhoog-versla ruimte: 100600mm, regelbaar, kan worden aangepast Afmeting: 3: 810 tegen 1900 door 2100

          PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen

 

Productomschrijving:


Pakket & Kartonklemkracht het Testen de Machine wordt ontworpen om de afbuigingen van productpakketten en beschermende capaciteit pakketten voor product te meten wanneer het lijden van niveau aan druk tijdens vervoer en opslag om de productkwaliteitpakket te verbeteren.

 

De belangrijkste Parameters

 

Punt Beschrijving
Max. Kracht 400~3000Lb
Maximumspecimengewicht 600kg (kan worden aangepast)
Laad cel 4 ladingscel voor hoogste nauwkeurigheid
Controlesysteem Touch screencontrolemechanisme, Windows 7, interface rs-232
Motor Van de de servomotorw gelijkstroom veranderlijke snelheid van Panasonic de aandrijvingssysteem, high-precision mechanische staaf van de balschroef
Krachtlezing kgf, Ibf, N, KN, T enz.
De Resolutie van de ladingscel 1/250,000
Ladingsprecisie binnen ±0.25%
Parallellisme van Drukcilinders Parallel binnen ±2.5mm
Het vastklemmen plaatgrootte Hoogte 48inch X diepte 48inch
Het vastklemmen plaat regelbare hoogte 0~1000mm
Het vastklemmen plaat regelbare breedte 200~2000mm
Grondplaatafmeting 2200 X 2100mm
Testsnelheid 0.25-2.5mm/sec die (ISTA 6 overeenstemmen - SAMS-CLUB)
Software TM 2101
Gegevensvertoning Lading, verplaatsing, snelheid, ladingstarief en verstreken tijd
Functie De klem kan op en neer zijn
Het vastklemmen plaatvereiste Maak vlak de twee vastklemmende raad en niet-misvorm op het werkvoorwaarde (2000 Ponden) en maak vastklemmende parallelle en vastklemmende de raad en het landverticaal van de raad. De vastklemmende raad is dikker dan 25mm.
Veiligheidseigenschappen

E-einde

Overbelastingsbescherming

Bovenleer en ondergrensschakelaars

Ladingssensor met automatische terugtocht

 

Ontwerpnormen:

 

ASTM D642 ISTA 6 - SAMS-CLUB ISTA 3J

 

Veiligheidsbescherming

 

Overbelastingsbescherming, overvoltagebescherming & het beperkte apparaat van de positiebescherming

 

De Testmethode van de klemcompressie van Grote Producten

 

1. Alvorens het verpakte product tussen drukcilinders te plaatsen, verifieer dat de klemkracht die de klemindicator gebruikt. De indicator zou tussen de assen van de punten van de drukcilinderverbinding ongeveer 1/2 manier moeten worden geplaatst omhoog de drukcilinders.

2. Telkens als het product wordt vastgeklemd, zou de kracht voor een minimum van 15 seconden moeten worden toegepast en 1 minuut niet overschrijden.

3. Pas de klemkracht op de steekproef met de drukcilinders toe die op de vloer en de voorrand van de drukcilinders rusten gelijk met de voorzijde van het pakket als het pakket voor de klemmen om gelijk te groot is te zijn om op rand (d.w.z., grote ijskast, tractor enz.) uit te zien, om zo dicht aan de rand vast te klemmen zoals mogelijk.

4. Klem het product vast een totaal van 10 keer in de gelijke richtlijn.

5. Pas de klemkracht op het verpakte product met de drukcilinders in een 6×6-duim (15.2x15.2cm) gecompenseerde positie toe. Zowel worden de horizontale als verticale offsetdimensies gemeten bij de voorbodemhoek van de drukcilinder. Als het pakket voor de klem dat 6 duim van de voorrand (d.w.z., grote ijskast, tractor enz.) moet worden geplaatst te groot is, klem zo dicht in deze positie vast mogelijk.

  1)Uitzonderingsaantal

  1: voor grote producten met een duidelijke, zichtbare externe steunbalk, compensatieklem wordt het testen niet uitgevoerd als het product zich niet voorbij enig deel van de steunbalk uitbreidt en er één of andere grafische vorm van behandeling is of nota neemt van die om slechts van de steunbalk wijst op vast te klemmen. Als er geen grafisch of niet wijzend op dit zijn of er één of ander overhangend gedeelte voorbij de steunbalk is, dan wordt het volledige protocol van de klemtest geleid.

  2) Uitzonderingsaantal

  2: Als de producthoogte, wanneer geplaatst in zijn normale het verschepen richtlijn, ≤ 12 duim is, het gecompenseerde wordt testen van 6 x6 duim niet uitgevoerd.

6. Klem het product vast een totaal van 10 keer met de klem in de 6 x6-duimcompensatie plaatst.

7. Herhaal stap 5.2.5 behalve met een 2 x6-de klempositie van de duimcompensatie. De 2 x6-duimcompensatie is gelijkaardig aan de 6 x6-duimcompensatie behalve de drukcilinders is georiënteerd dusdanig dat zij 2 duim van de vloer en 6 duim terug van de voorrand van het pakket zijn. Als het pakket voor de klemmen die 2 duim van de voorrand (d.w.z., grote ijskast, tractor enz.) moeten worden geplaatst te groot is, klem zo dicht in deze positie vast mogelijk.

8. Herhaal en compenseer gelijk het vastklemmen op alle overkanten van het product die in de behandelende grafiek aanvaardbaar voor klem behandeling vermeld zijn.

Volgens oordeelsnormen, als er zijn ontbrak één punt de test, dan bracht het „Testmislukking Behandelingsblad naar voren

 

De Testmethode van de klemcompressie van Kleine Producten

Vóór klem het testen, verifieer dat de klem voor het gebruiken van de indicator van de klemkracht. De indicator zou tussen de assen van de punten van de drukcilinderverbinding ongeveer 1/2 manier moeten worden geplaatst omhoog de drukcilinders.

Tijdens klemcompressie het testen van kleine producten, zullen 4 steekproeven worden gebruikt zoals hieronder geschetst.

 

1. Als, wanneer georiënteerd voor klem die (gebaseerd op de behandelende grafiek) test de kantenloodlijn aan de drukcilinders van één enkele steekproef ≤ 24“ (61cm), dan steekproef 4 in een“ zij aan zij“ oritentation zou moeten worden geplaatst zoals die aan fig. 1 wordt getoond (met 2 steekproeven op de bodem en 2 op de bovenkant)
2.  Als, wanneer georiënteerd voor klem die kanten test de loodlijn aan de drukcilinders van één enkele steekproef >24“ (61cm) is, dan zouden de 4 steekproeven in een hoogste-onderste richtlijn moeten worden geplaatst zoals getoond fig. 2. Als, wanneer geplaatste hoge 4, om het even welke steekproeven volledig boven de bovenkant van de drukcilinders zijn, die steekproef uit het vastklemmen in deze slechts richtlijn kan worden verwijderd (fig. 3 toont 3 die MHC klaar voor klem het testen met de 4de steekproef uit het testen in deze richtlijn wordt verwijderd)
3 telkens als de steekproeven worden vastgeklemd, zou de kracht voor een minimum van 15 seconden moeten worden toegepast en 1 minuut niet overschrijden.
4. Pas de klemkracht op de steekproeven met de drukcilinders die op de vloer rusten en de steekproeven toe gelijk met de voorrand van de drukcilinders (zie fig2). Als de steekproeven voor de klemmen om gelijk te groot zijn te zijn om op rand uit te zien, klem zo dicht aan de rand vast mogelijk.
5.Clamp het product een totaal van 10times met de klemmen in de gelijke richtlijn.
6. Pas de klemkracht op het verpakte product met de drukcilinders in een 2×2-positie van de duimcompensatie (toe zie fig. 3). Zowel worden de horizontale als verticale offsetdimensies gemeten bij de voorbodemhoek van de drukcilinder. Als het pakket voor de klemmen die 2 duim van de voorrand moeten worden geplaatst te groot is, klem zo dicht in deze positie vast mogelijk.
7. Klem het product vast een totaal van 10 keer met de klemmen in de compensatie plaatst.
8. Herhaal de gecompenseerde vloed en 2x2-duim het kamperen op alle overkanten van het product die in de behandelende grafiek aanvaardbaar voor klem behandeling worden geïdentificeerd. Gelieve te nemen, van afhankelijk van de doosmeetkunde nota, kunt u zowel als hoogste-onderste richtlijn tijdens klem het testen zij aan zij gebruiken.

 

Meer verwant Productonthaal om hier te klikken

Haidaista Reeks die Machine.pdf test

 

PLC Controlepakket het Testen Materiaal, de Kracht van de Kartonklem het Testen Machine

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: salesmanager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)