Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Diensten
Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD Dongguan Haida Equipment Co.,LTD
Haidafabriek De groepsfoto van de bureautak HAIDA-Klant het Bezoeken HAIDA-Tentoonstelling HAIDA-Laboratoriumzaal Het pakhuis van het Haidaproduct internationale commerciële afdeling Naverkoopteam

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Haida
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : $ 5 Million-US$ 10 Million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

 Co van het Haida Internationaal Materiaal, Ltd

Het volgende bedrijfsproces dat wij hebben geconcentreerd ons op:

 

Het Proces van het verkoopteam: Bepaalt plaatsende klantenverwachtingen, die tot citaten, prijslijsten en product planning leiden. Het de ordeoverzicht of supervisor controleren om klantenvereisten voorafgaand aan het bedrijf te herzien dat product aan de klant begaat te leveren.

 

Het proces van het Douaneontwerp: Bepaalt hoe wij klant-specifieke die producten ontwikkelen niet als standaardproducten worden geproduceerd. Onze R&D-afdeling zal hun commentaren op het geven.

 

De aankoop en de Vervaardiging verwerken: Bepaalt het kopen van, het assembleren van, het intergrading van en het testen van de productenprocedure.

 

De installatie en de Dienst verwerken: Bepaalt het installeren van die producten in het gebied en het verlenen van naverkoopsteun.

 

 

 

Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Mak

Tel.: 86-0769-89055588

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)