Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Diensten
Thuis Nieuws

Productinleiding-Anti-vergeelt het Verouderen Testkamer

Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
Van goede kwaliteit milieu testkamers voor verkoop
De instrumenten die u zeer geschikt zijn voor de testende behoeften van onze laboratoriumproducten hebt geadviseerd, de naverkoop is zeer geduldig om al onze vragen te beantwoorden, en ons te begeleiden hoe te werken, zeer aardig.

—— Afd. Harish

U bent zeer professionele partners en wij zijn bereid om behulpzame relaties op lange termijn met u te vestigen.

—— Wojtek Krawczyk

Namens het bedrijf om uw fabrieken en bedrijven te bezoeken, zijn de technische deskundigen zeer en geduldig, denk ik ik gelukkig om met u zou zijn opnieuw samen te werken.

—— Manuel Munoz

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Productinleiding-Anti-vergeelt het Verouderen Testkamer

Productinleiding-Anti-vergeelt het Verouderen Testkamer

 

Productinleiding-Anti-vergeelt het Verouderen Testkamer het Verouderen Testkamer

 

Vandaag, zal ik u een ander belangrijk lid van de familie-anti-Vergeelt het Verouderen Testkamer, zodat waar haar vaardigheid is tonen, me ongerust maak niet, aan me luisteren om u te vertellen.
Na de lange zomer van zonlicht, geloof ik dat het witte overhemd of het wit begrenst dat iedereen moet de volgende scène hebben koopt: er is weg een geel op de kleren, u ca n't was het, als dit één hieronder.

 


Zo waarom geel worden de kleren? Er zijn verscheidene hoofdredenen voor kleren geel te worden: 1. Zwetend van menselijk lichaam, 2. Zonblootstelling, 3. Ongepaste opslag
Dang dang, het onderwerp is hier. De anti-Vergeelt het Verouderen vandaag geïntroduceerde Testkamer moet specifiek dit probleem oplossen. Zij werd genoemd wegens haar functie: het kan worden gebruikt om de vergelende weerstand van de steekproef onder ultraviolette straling te testen. Deze testmachine wordt gebruikt als verwijzing voor de voorbereiding van chemische grondstoffen wanneer het maken van document en het druk van installaties en verpakkingsmaterialen. Het kan ook voor de vergelende weerstand van licht Pu, leer, rubber, en schoenmaterialen worden gebruikt, en de vergelende weerstand van de steekproeven evalueren.

 

 

 

De anti-vergeelt het Verouderen Testkamer kan twee soorten doen het testen: het verouderen en anti-vergeelt.

Het verouderen: De machine kan de verhoging van zwavel rubberverslechtering bevorderen, om het veranderingstarief van trek en verlenging before and after hitte te berekenen. Zijn over het algemeen gedacht die test één dag bij 70C, in theorie zoals die aan de atmosfeer 6 maanden wordt blootgesteld.
Anti-vergeelt: De machine bevordert het atmosfeermilieu, door de zon ultraviolette straling die wordt gedreven. Zijn over het algemeen gedacht dat de verschijningsverandering bij 50C 9 uren, in theorie zoals die aan atmosfeer 6 maanden wordt blootgesteld.

 

 

Meer Detail gelieve te klikken „hier


Hoe ongeveer het, denkt zij u bij het zo goed bent? Dan een orde en plaats neem haar huis? Haar rol is reusachtig!

Bartijd : 2019-11-27 10:54:23 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Dongguan Haida Equipment Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Mak

Tel.: 13662707979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)